2013-02-02

SEN KATSEESSA ON KÄRSIMYSTÄ SYVÄÄ JA MÄ KOITAN AUTTAA

Mäkki on huollossa joten instagram it is. Tässä pääpiirteissään mun viikonloppu, eihän se vielä ohi ole mutta nyt oon jo lysähtänyt sänkyyn sylissäni muki vihreetä teetä, harry potter (vielä yheksännellä lukukerralla kovin ikinä!!) ja motivaatio-jugurttikookokset. Putro soi ja mun otsarypyt silenee yks kerrallaan.

Eilen mä ostin valkoset tennarit ja sain ripset takas. Hitto ku voikin pieni ihminen tulla onnelliseks siitä että naamaan liimataan muovia. Sen jälkeen hengailin pipen kaa ja illalla kiipesin essin viekkuun kattoo kovimman teinikomedian sitten mean girlsin. Nimi oli LOL, mitä sellaselta nyt voi odottaa. Miinusta ainoastaan siitä ettei matikanopettaja ollut missään vaiheessa ilman paitaa. En tiedä mihin se henkilö meni joka kykeni samastumaan dostojevskiin.

Oon ollut niin kiireinen ja ahdistunut että oon laiminlyönyt urheiluakin. Tänään kävin pitkästä aikaa bodypumpissa, se oli ilahduttavaa. Pakko myös hieman keulia: tein rintalihassarjat vahingos viidellä kilolla. Kyllä pojat tulee vielä sekin päivä kun vedän leukoja eikä tunnu missään. Huomenna taas rankaisemaan rautaa (hah oonko ainoa joka vihaa tota ilmaisua muun typerän bodausjargonin ohella? Palkkari, haukkari, sikari-sakari. Käytän silti.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti