2013-03-11

WHO ARE WE TO FIND OURSELVES IN OTHER PEOPLES BEDS


Mä kävin sittarissa ja huomasin syväks hämmennyksekseni lehtihyllyllä et koululaista julkaistaan yhä. Kuka sitä lukee? Oli muistaakseni kornihko jo sillon kun kuuluin paitsi kohderyhmään myös tilaajakuntaan. Luulis tavallaan sen hautautuneen jo samaan loukkoon suosikin, girls-lehden, systerin ja sinäminän kanssa. Tämän sanon henkilönä, joka ihan pari viikkoa sitten peräänkuulutti jyrki showta. En muuten tiedä miks koululainen herätti mussa näin vahvan tunnereaktion. Ehkä mussa on yhä hippunen sitä hardcore nuorisorikollista, joka luki pöytää suojaamaan teipatusta reginasta rakkaus ja seksi -horoskooppia kun kaverit opetteli neulahuovuttamaan. O tempora o mores.

Kaikesta huolimatta olis mun mielestä lähes epäkunnioittavaa tän avautumisen jälkeen olla kokoamatta henkilökohtaista nousussa ja laskussa -listaani.

NOUSUSSA

- ellie goulding
- banaanilätyt
- päiväkirjan kirjoittamisen uudelleenaloittaminen ja sen asian toteaminen ettei mikään oo muuttunut siitä kun olin 16 ja naimisissa päiväkirjan kanssa
- sulavat kadut ja siitä seuraava polvivammaisten lenkkeilykauden alkaminen
- tentteihin lukeminen
- helpot ja raikkaat asiat, vaatteet, ihmissuhteet ja ajatukset
- sipsit...

LASKUSSA

- borat joka katsottiin suvin kanssa eilen. En oo vielä päässyt yli leffaa seuranneesta mitä helvettiä -fiiliksestä (vrt. tarantinot joiden katsomista seuraava vastaava tunnetila kestää yleensä n. puoli tuntia) joten voinen tuomita sen käsittämättömäksi paskaksi
- weheartitin treeni-inspiraatiokuvat, joita ilmestyy viikossa useampia kuin niille sydämiä jakeleville kertyy treenejä
- mukatärkeät kalenterimerkintäni
- kansalaisaktivistishenkinen närkästyminen
- flunssa
- epäsäännöllinen ravinnonsaanti

1 kommentti:

  1. "weheartitin treeni-inspiraatiokuvat, joita ilmestyy viikossa useampia kuin niille sydämiä jakeleville kertyy treenejä"

    Naulan kantaan!

    VastaaPoista