2013-04-27

HOW TO CURE A HANGOVER

Toisinaan ihmiselämässä sitä kohtaa odottamattomia ongelmia. Tämä blogiteksti ei kerro niistä. Tämä kertoo odotettavissa olevista ongelmista, joihin harvoin ymmärtää suhtautua riittävällä vakavuudella etukäteen. 

Mä olen sitä ihmistyyppiä, joka herää pikku daruden kera kahden viinilasillisen jälkeen. Oonkin pikkuhiljaa hionut krapuloinnista taiteenlajin: nykyään kankkuspäivä on vain mukava tapa katkaista puurtaminen, riittävä syy luistaa treenaamisesta ja energiabuusti seuraavalle päivälle. Eilisten sitsien jälkimainingeissa olikin musta hyvä hetki julkaista tää ehkä kyseenalaiseen ideologiaan pohjautuva darraopas. 

1. Puhdistus, ulkoinen. Lieventää olennaisesti itseinhoa. Älä säästele kuorintamömmöjä. Omani on oriflamen ja maistuu paskalta jos sitä laittaa vahingossa suuhun. Käytä varoen, huomioi käsien tärinäaste ja muut tekijät. 

2. Vaatetus. Lämmin ja pehmeä, koska todennäköisesti sulla on kylmä. Jos joudut poistumaan ulkotiloihin, suosittelen aurinkolaseja myös jos sataa. Tää on tunnelmointikysymys. Mun ykköskrapulointivaatteet on juoksutrikoot ja mikä tahansa liian iso. Tänään päälle valikoitui yliopiston huppari ja trikootuubihuivi, koska ne eivät olleet vaatekaapin ylähyllyllä. Hiustyyleistä suosittelen klassista pikku myy -nutturaa tai pipoa.

3. Aamiainen. Tarvitset ravintoaineita palauttamaan elinvoimasi. Tänään surautin smoothien maitorahkasta, banaanista, maidosta ja vadelmista. Ellet ole yhtä badass kuin minä, en suosittele ulkomaisten pakastevadelmien käyttöä. 

4. Hyödyllinen, mutta ei liikaa energiaa vievä tempaus. Tämä saa sinut tuntemaan itsesi uudelleen osaksi yhteiskuntaa. Esimerkiks 2-3 meiliin vastaaminen on aika hyvä. Mulla ei ollut vastattavia meilejä, joten tein safkat valmiiksi jääkaappiin huomista varten. Pedantti kesäkurpitsan pilkkominen valmismarinadissa uivan broilerin sekaan oli juuri sopivan haastava askare tälle lauantaille. 

5. Lahnaaminen. Muista nesteytys ja leffa tai sarja, jossa tarpeeksi selkeä ja hitaasti etenevä juoni. Riittävä kiinnostavuus on kuitenkin hyväksi, ettei krapula-ahdistus eli darradepressio pääse valloilleen. Itse valitsin justin bieberin never say never -leffan facebook-feedistäni inspiroituneena ja siksi, koska viidakon tähtösten katselemiseen vaadittava laajennus ei toiminut mun macbookilla.

Miellyttävämpiä darrapäiviä kaikille!

1 kommentti: