2013-05-28

ALL MY DREAMS AND ALL THE LIGHTS MEAN NOTHING WITHOUT YOU
huivi by malene birger, silkkitoppi cos, sortsit ja sormus gina tricot, laukku lumi accessories, tossut andiamo, kynsilakka ihanin chanel rouge noir


Tää oli hyvä tiistai. Gumma-alexia täytti 22, joten kirmasin töistä merenrantaan synttäriviinille. Alel oli ankeriassushii ja mulla salaattii, koska sushi kuuluu niihin noin kolmeen ruokaan joita ei mun mielestä täs maailmas tarvitsis olla. Salaatti oli hyvä ja niin oli rosékin, ja voi sitä dekadenssia kun oltiin osuttu hiekkakäytävän varteen paheinemme joka vaasalaisen suosikkilenkkeilyaikaan. Salaatinkastikkeet valutin pitkin sortseja mut se ei muuta kuin kuulu asiaan ja perjantaina pääsee kotikotiin pesee pyykkii.

P.s. syventyessäni kuvan tulkintaan ja tämän jälkeen luonnollisesti peilin edessä pullistellessani ymmärsin, että on aika palata hardcore jalkatreeniin. Oon keskittyny koko typerän katkonaisen treenikevään vaan vatsaan ja peppuun (malliesimerkki naisesta joka treenaa voidakseen hyvin) ja sit juoksuun sekä porrastreeniin, koska oon nyt vuoden haikaillut puolimartsan perään ja tän kesän missio on saada epävirallinen kahteen ja puoleen tuntiin. The real thing pitää tietenki juosta stokiksessa ja kaikki jotka on käyneet ala-asteen tietää ettei koulujenvälisiinkään voi paskat lähtee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti