2013-05-12

I'VE HAD MY SHARE OF CRIMINALS AND YOU'RE NO DIFFERENT

Äitienpäivä solahti sormien välistä sopivilla taajuuksilla merilohesta, mozzarellasalaateista ja äidin ihmissuhdeneuvoista nauttien. Äsken se pesi koneellisen pyykkiä ja mun lemppari merinovillatakki mahtuis tällä hetkellä ehkä smurffille. Niin tyypillistä että vakavoittaa. Onneks takki oli elinkaarensa päässä muutenkin ja pyykkikasassa lähinnä säälistä.

Nyt paketoin sunnuntain menemällä nukkumaan kasarikukkalakanoihin. Ensi viikolla aion lukea loppuun kirjan esinevakuuksista ja istuu junassa. Mistä tulikin mieleeni: olin pitkästä aikaa solariumissa enkä aio nyt alkaa eritellä tämän tapahtumasarjan yksityiskohtia, mutta mun perseen alla takareisissä on huomattavasti muuta kroppaa vaaleampi alue. Apua sisaret? Itseruskettavan levittäminen pensselillä ko. pälvelle on toistaiseks mun paras idea. Voisin kyllä myös vain jatkaa asialle nauramista joka kerta kun osun yksin lähelle tarpeeksi suurta peiliä. Turistirusketus, level 99. Oon joku eroottisin olento täs maailmas.

1 kommentti:

  1. Mullakin jää aina solkun jälkeen vaalea läntti alaselkään tiettyyn kohtaan mutta sit kun laittaa parisen päivää doven päivettävää rasvaa niin sillä on tasottunu pois :) yllätyin muutenki siitä doven rasvasta miten tehokasta se on, vaikka se on K-marketista! :D

    VastaaPoista