2012-02-09Asioita jotka on musta ihan semikivoi tänään: nolo treenisoittolistani, nektariinit, meidän äikänope, kuivapesu josta takit tulee uudenverosen ryhdikkäinä siisteis henkareis (kertokaa nyt mulle mistä noita ohuita metallihenkareita saa ostaa. Oon joutunu tyytymään puisiin mut ne on vasta toiseks esteettisimpiä) ja puunrungon paksunen säkkärätukka, joka muutaman sisäelimen ohella on parasta mitä mulla on.

Huomen tekstitaidon yo. Ei naurata saatana. Eväätkin on sellaset et kuka tahansa huolellisesti aiheeseen perehtynyt opettaja sanois no-no. Mut ihan totta abitoverit, ette te kotonakaan syö kuudes tunnis kahta sämpylää, naminamia, omenaa, banaania, suklaalevyä ja juo puoltatoista litraa mehua, ainakaan jos siin sivus täytyy miettii muutamaa retorista keinoa.

4 kommenttia:

 1. Voin kuvitella kun tuommoinen tosi pienikokoinen ihminen raahaa kaikkein isointa ruokasäkkiä liikuntasaliin :DDD

  VastaaPoista
 2. mäkin haluun noita metallihenkareita! enkä löydä mistään, alan kohta taivuttelemaan niitä itse sormet verillä :''(

  mut lotta no-no worries, kyl sä selviit, jos et muuten niin ainakin sulla on ruokaa, ne on aina varteenotettava vaihtoehto.

  VastaaPoista
 3. london - siis eiei, sitä mä just ihmettelin miten törkeen isot eväät jengil on :D mulla oli pähkinöitä ja nektariineja ja se tuntu liialta.

  sannero - ouh, tunnen jo sen kärsimyksen. puuhenkarit it is.

  VastaaPoista