2011-11-09

Tässä mun lempisääni kuvana, ihan oikeesti. Oon luontainen britti. Britteydelleni on muitakin todisteita, tässä päällimmäiset:

2. Burberry, Stella McCartney, Alexander McQueen ja ystävät. Brittidesign on niin lähellä mun sydäntä et sinne on vaikee päästä. Jos mulla ois varaa, pukeutuisin pelkästään siihen ja Malene Birgeriin, mut koska mulla ei oo, pukeudun Malene Birgeriin. Kai sen voi laskee kotiinpäinvetämiseks, Tanska on pohjoismaa.

3. Rojalismi. Kuninkaallisuus on mulle tärkee instituutio ja kasvavissa määrin vituttaa se heppu, joka ei sit halunnutkaan Suomeen kuninkaaksi. Mä tuijotin Katen ja Williamin häät alusta hamaan loppuun ja valitsen kaupasta ne tuotteet, joissa on kuningashuoneen leima.

4. A nice cup of tea, or two, or eight. Talvisin mun suonissa virtaa tee.

5. Mä tahtoisin metsästää mut en mitenkään jaksa tenttii sitä korttia. Oletan et tääkin on jotenkin brittijuttu, vaikka perinteinen ketunmetsästys onkin nykyään kielletty.

6. Brittileffat. Mä rakastan katsoa mitä tahansa kunhan se on kuvattu Englannissa tai Skotlannissa (tai jos siinä on Jude Law, joka myös on britti).

7. Yliopistot. Mun haaveisiin kuulu pitkään opiskelu Glasgowssa tai Oxfordissa, nyt oon jo haudannut asian koska haaveilemaani pääainetta on vähän typerää opiskella missään muualla kuin täällä. Viel joskus mä kuitenkin kopsuttelen niiden linnojen käytäviä vekkihameessa ja palmikkoneuleessa pölyiset lakikirjat kainalossa.

8. Viski.

2 kommenttia:

  1. Näenkö ihan oikeesti ufon tuossa kuvassa, oikeassa reunassa?

    VastaaPoista
  2. London - mun on petettävä sun innostus ja tunnustettava et se on keittiön lampun heijastus. Mut hyvin ois voinu olla

    VastaaPoista