2012-06-08

Oon juonu tänään ihan sairaasti kaikkee kofeiinipitoista. Aamulla perus pannullinen kahvia, jonka jälkeen puoli litraa pepsimaxia ja redbull, ja pääsin vielä kippistelemään jeminan kanssa automaattilatellakin. Nyt istun tässä puoltoistalitranen kokispullo sylissä. En nuku enää ikinä.

Besides caffeine, mua on viime päivinä ilahduttanut

- comebackin tehnyt aurinko
- pikanen visiitti pohjanmaalla, tuotti duunipaikan, terassikauden avauksen (avattiin ja huonoks todettiin, sanoi suvi kun pakenimme sisätiloihin alta 10 minuutin) kelloshoppailua alahärmässä, vähän juustokakkua ja samburgerin ranut majoneesilla
- se että 5 päivän päästä pääsykokeet on ohi ja saan keskittyä hattaroiden pyörittelemiseen ja tulosten odottelemiseen kauhulla
- k-marketin tee-se-itse-fetasalaatti
- kaimarit
- raha
- kirppiskierros, jolle säntäsin tänään kirjaston suljettua ovensa. Radion asiakaspalvelu alkaa olla ihmisoikeusrikos, harmi etten oo ite niin paljon parempi et voisin alkaa asiasta besserwisseröidä. Löysin kumminkin ylemmän kuvan sinisen collegen joka on hirveen pehmee sisäpuolelta ja mekon, joka on niin valtavan kokonen etten tiedä mitä sille tekisin. 
Asioita jotka ei ole ilahduttaneet mua: laukkuni sisältö. Oikeesti naiset, jotka kannatte kaiken mukananne, miten te teette sen? Ja miks?? Mulla oli tänään messissä vesipullo, aurinkolasit, läppäri, kuulokkeet, kirja, huulikiilto, penaali, bussikortti, lompakko ja puhelin ja olin nääntyä taakkani alle. Tästä lähtien en kanna mihinkään yli kolmea esinettä kerrallaan.

1 kommentti:

  1. Mun laukku on ainaki ihan jumbotäynnä ja mäki näännyn sen taakan alle mut silti tulee aina otettuu kaikkee mukaan.. En käsitä.

    VastaaPoista