2012-06-18


Yritän tässä kasata facebook-kansiota yo-juhlakuvista, mut kun kuvia on lähinnä ruuasta ja musta ja tiiasta istumassa tosionnellisen näkösinä tyhjien lautasten ääressä, on se aika hankalaa. Tässä näitä virallisia potretteja. Minun ihana suvi ja minä hipsimme eräänä toukokuisena tiistaiaamuna teatteriravintola kiveen ja mä vedin kuvausten lomassa pikku päiväkännin samppanjalla, kuten kahen vikan kuvan ehkä liianki luontevasta poseerauksesta on havaittavissa. Mut ei rekvisiittaa sovi haaskata. Kuvista tuli munnäkösiä enkä osaa päättää mikä näistä ois kaikkein paras. 

Musta ei oo kuulunut, koska oon tehny kaikkee paitsi istunut tässä. Esimerkiks kirjottanu pääsykoepaperit täyteen ärsyttävän pienellä käsialalla, juossu junaan, juonu skumppaa, mojitoa ja paljon kuivia siidereitä ja löytäny rongankadun alikulun ihanuuden. Ei oo kuulkaa toista niin hienoa alikulkua. Oon myös pyöritelly satoja hattaroita ja ohitellu rekkoja matkalla alahärmään, mut ei se mitään. Enää ei tarvi oppia, mikä tarkottaa kesälomaa. Ja tunnetusti lomalla viimeinkin voin ottaa iisimmin. 

1 kommentti:

  1. Tykkään mekosta, se on sun näköinen, kuten kuvatkin. Viimeinen on erityisen ihana, mutta ensimmäisessä oot ihan superkaunis!

    p.s. Kai matkit naantalin aurinkoa seuraavat kaks viikkoa?

    VastaaPoista