2012-12-18

TWO RAVENS IN AN OLD OAK TREE


Huomenta maanantai. 9.35 ja tekstari autokoulusta. Kiitos kysymästä joo en pääse huomenna. Kömmin ylös sängystä jännittyneenä odottamaan kello kymmentä. Oon takuulla ajoissa liikkeellä, me lähdetään tanskaan nordic weekille helmikuussa tyttöjen kanssa! Vaihdan asiasta jännittyneitä facebook-viestejä elenan kanssa ja käännän kahvinkeittimen päälle.


Naaman pyykkäystä ja kosteutusta. Kuvassa parhaat mömmöt, en ole goo hoarder ja toi geeli ehti olla viikkoja lopussa ennen kuin ostin uuden pullon. Essi huomautti eilen että pink grapefruit haisee keittiöön asti mikä on hyvä asia. Huomatkaa myös turha metallinen pumppupullo. Miks kukaan tarvii tollasen? No ei yhtään mikskään. Tosi nätti.


Aamupuuro! Nam nam. Yritän tyhjentää jääkaappia loman ajaksi joten vedän myös jämät mustikkakeitosta, jonka oon ostanu ehkä joskus syyskuussa. Raejuusto on euroshopper, koska jotenki oletin raejuuston olevan yks niistä asioista jotka ei voi mennä kovin pahasti vituiksi, vähän niin kuin esim. lasten laulamat joululaulut. No olin väärässä. Back to valio. Tossa ei ole rakeita. Kutsun sitä tästä lähtien juustoksi.


Päivän 20 minuuttia opiskelua -hetki! Luen iltapäivän ryhmätyöesitystä varten kirjoitetun raportin vielä kerran läpi, selailen blogeja ja juon monta mukillista kahvia.


Ostin eilen uuden tiskiaineen, sen omenantuoksun innoittamana tiskaan raivokkaasti. Puuro on jumittunut kattilaan, kahdenkaan päivän likoamisen jälkeen paska ei irtoo pohjasta. Onneks mulla on kolme kattilaa, yritän uudestaan huomenna. Astiat iittalan vernaa ja sentaa sekä arabian kokoa (peräisin mun hippiajoilta jos väriskaala hämmentää. Mullahan ei siis tosiaan ole yhtäkään keskenään samanväristä mukia tai lautasta. Kiitos lotta 12 vuotta joululahjatoiveinesi, pakko arvostaa. No aika söpöthän noi on.)


Lähden raahustamaan kohti salia, sataa vähän lunta ja mietin rautatiesillalla että olen hyvällä tuulella. Juoksen 20 minuuttia ylämäkeen adelea kuunnellen. Yllättävän hyvää juoksumusaa, peittoaa ostos-tv:n. Vedän ihan hyvän treenin, tänään on tosin käsipäivä joka lohkoo aina itsetuntoani (jalkaprässissä 80 kg, hartioissa 15kg...hyvin menee). 


Siwasta palautuseväät ja juosten yliopistolle. Myöhästyn melkein, saatanan lumi ym. luonnonilmiöt. En tykkää kävelemisestä koska tahdin säännösteleminen on niin paljon vaikeampaa kuin pyöräillessä. Buffetti on jo kiinni enkä saa rahkalleni lusikkaa. Instant angsti, onneks on banaani.


Ryhmätyön esittely menee putkeen, kohotan puolivälissä tunnelmaa sekoittamalla välimäestä ja päämiehestä välimiehen. Huonomminkin olisi voinut käydä (välipää? päämäki?) joten ei haittaa. Saadaan myös palaute raportista, voisko joku translitteroida?

Luennon jälkeen puoli kuudelta jatketaan emmalle kokoustamaan. Emman asunto on ihana ja vannon mielessäni vielä joskus asuvani itsekin jossain mitä voi sanoa kodiksi. Ujona ja herkkänä ihmisenä en uskalla alkaa räpsiä kuvia vaan syön banaanikakkua.


Kotimatkalla kipaisen moikkaamaan essiä, tässä essi tiskaa (tiskit on selvästi päivän teema). En näe essiä viikkoihin koska joululoma, mitenkähän tässä käy? Oon kasvanu ihan kiinni mun vaimoon. Keskustelemme miehistä ym. tärkeistä aiheista ja valvon munakkaan paistoa. Juon myös oikeeta sokerikokista, äiti luetko sä tän!!!!


Tältä näytin tänään. Raitapaita malene birger, farkut tiger of sweden, huivi mulberry, kaulakoru jossain piilossa guess. Nyt kello on jo aika paljon mut mua ei väsytä joten keitin kasviskeiton ja aion nyt katsoa gossip girliä. Keitosta ei ole kuvaa mut se nyt näyttää keitolta.

1 kommentti: