2013-01-09

2012


Rukin tanssiaiset. Brunssi la torrefazionessa. Vaalivalvojaiset suvilla ja niinistöpropagandaa blogissa. Hardcore tehotreenejä ennen aamukahdeksaa. Onnistunut yhden martinin ilta komiassa (saako tälle piia jo nauraa?) Chili-kirsikkatomaatipastaa suvin ja krissen kanssa. Penkkarit ja abiristeily. Snoukkausta ja kuperkeikkaa, aivotärähdys enkä varmaan enää koskaan uskalla rinteeseen. Lukuloma ja loputtomasta gossip girlin jaksoja sohvalla.


Lievää yo-skabapaniikkia, kaljaa kallella, lukemisen välttelyä viimeseen iltaan. Muutto tampereelle, valmennuskurssi, pääsykoekirjat ja punkkua suvin kanssa. Persaukinen meininki. Kirppisshoppailua. Raivokasta opiskelua, kaikki oli uutta ja upeaa ja mielenkiintoista ja lumi suli, päätin että maaliskuu on ballerinakuukausi. Ellin kanssa käräjillä, teekkaribileet ja kikattelua koskenrannassa. 


Teekkarikaste ja suvin voittajahymy lippikses josta olin kateellinen. Testattiin ennan kanssa tammelan paras leikkipuisto. Luin ja kirjotin muistilappuja. Pääsykoepaniikki hiipi sieluun ja itkeskelin vähän. Katen pääsykokeet, pussikarkkia ja pussikaljaa joen rannassa. Yo-juhlat, viimeinen rutistus redbullin voimin yliopiston kirjastossa. Pääsykokeet, kesän lämpimin päivä ja yö. Klubilla soi mgmt. Duunit powerparkissa, uusi tatuointi, siivous- ja shoppailuretki piian kanssa tampereelle ja mielenkiintonen selvä juhannus. Kesäkuu oli mahtava.


Kivaa ihmissuhdekriiseilyä, kesähelsinki suvin kanssa, shoppailua louis vuittonilla napa paljaana, alahärmän paikallinen, ripsenpidennysten ensimmäinen tuleminen ja pahamaineinen puhelu kimmolle. "Mun pääsykoetulokset tulee huomenna. Lähde mun kans ryyppäämään, en pysty kohtaamaan huomisaamua.""Okei." Tulokset tuli, kamala krapula ja kai mä olin onnellinenkin. Olin ihan koko ajan töissä. Ostin elämäni juoksukengät ja kipitin innolla pidempiä lenkkejä kuin ikinä ennen. Duckfaceja paronissa, duunipaikan päätösristeily, muutto vaasaan ja yliopisto starttas. Kaikki oli niin jännää.


Massankeräysviikonloppu tampereella ja euron pallojäätelö syyssatees, menestyksekästä sitsausta, lukiobileet ja skumppaa, kuvausretki raippaluotoon essin kanssa. Brunssi, essi ja useat kumman kaa -kalsarikännit jotka päätty jostain syystä joka kerta fonan tanssilattialle, tervehenkinen metsäretki suvin kanssa. Viinin maistelua, kotibileet alahärmässä, mun piti näyttää kaikille miten hienosti osaan juoda viinaa pullosta ja osasinhan mä. Robin oli kova juttu ja krapula joka toinen päivä.


Laiskaa oikeushissan selailua, taylor swiftin uus levy ja sen ulkoa opettelua, nordic week ja ollis. Ihan huikee viikonloppu oulussa. Yksityisoikeuden johdantokurssi, ryhmätyöskentelyä ja kikattelua. Minä sydän mun oikistytsyt. Täytin 19, järjestin kotibileet ja vältin kriisin lähes täysin. Uus ihana mulberryn huivi joululahjana multa mulle, hätääntynyttä treeniä ennen joululoman alkua, pikkujoulusitsit, hyviä lahjoja, jarmon ja piian kihlajaiset ja uusvuosi mökkeillen.

Ristus mikä vuosi! En tiedä voiko tästä enää paremmaksi mennä. 

4 kommenttia:

  1. tykkään erityisesti syys-lokakuusta

    VastaaPoista
  2. aivan ehana! sun oikistytsyt sydän sinä <3 kohta näkyyyyyy

    VastaaPoista
  3. Heei, loistavaa! Mun teitä varten taitelema hiljaisuuskyltti on tullu huomioiduksi. [jou] lol.

    VastaaPoista