2012-01-27

Aamulla olin vähän koulussa ja sit iskän duunipaikal sumpilla. Upeeta kattoo ikkunasta höyryävän mukin äärestä kun alokkaat tetsaa pakkasessa (okei ne vaan marssi syömään). Nyt käyn hetkeks taloustiedon ja mustikkajugurtin kimppuun ja lähen sit katen kanssa salille! En ookaan viel päässyt testaamaan noita ryhmäliikuntoja, tänään ohjelmas on zumbaa ja sunnuntaina flow-tunti.

Tää merkintä on kyl blogijournalismin creme de la cremee. Kuvissa cowboyposeeraus ja taustalla remonttikohde. Päällä t-paita ja farkut, päässä eiliset kiharat. Kuvien välissä hyödytöntä selittelyä. Ah ja voih.

Farkut tiger of sweden, t-paita monki, huivi äidin, koru kalevala.

4 kommenttia:

 1. oot ihan turha! aattelin et tääl ois joku mun kauneutta ylistävä kommentti mut eipä tietenkään

  VastaaPoista
 2. Hei käytkö säki fittecillä? Tai noiden ryhmäliikuntojen perusteella voisin veikata niin! Jänskä juttu ettei olla oltu yhtäaikaa koskaan :D Vastaa ihmeessä tähän vaikka mä luultavasti unohdan tän sun blogin yhtä nopeesti kun tän löysinkin etten ehkä itse ikinä näe sitä vastausta.. Vaikka muistaisin muistuttaa itseäni tästä aina kun lähden salilta niin ehkei niin oikeesti koskaan käy että kotona muistaisin enää.. Kuulostaa karulta, niinku meinaisin nyt unohtaa teidät kaikki nyt ku abiristeilyt on ohi, "en ehkä muista teitä enää."
  Ja siis tää teksti on ihan liian pitkä että ihan kyllä nolottaa julkasta tää mutta ku mä kirjotan tätä näin abiristeilyn jälkeisissä tunnelmissa niiden juhlajuomien ja matkapuheiden jälkeen, nii ihan sama, enhän mä tätä blogia enää tän jälkeen muista.. :D

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista