2012-10-03

DO YOU WANT TO GO TO THE SEASIDE?Ensin haluun ilmaista osanottoni kaikille paljaasta mahasta ja takareidestä järkyttyneille. Tässä perjantain saldosta vaakasuuntainen parhaimmisto koska mun "ei vaaka- ja pystykuvia samaan postaukseen" -fiksaatio elää ja voi hyvin. Essi on paras ja raippaluoto. Tarkotan tietenki ruissalo hah_hah tarpeetontahan se olis muistaa missä kaupungissa asuu.

Tänään oon heränny kasilta salille ja takaisin kotiin selvittyäni nukkunut nelituntiset päikkärit. Nyt väsyttää niin paljon että voisin esimerkiks alkaa koota tota ikean hyllyä joka pötköttää tossa olohuoneen lattialla vielä pahveissaan.

7 kommenttia:

 1. saanks joululahjaks seinätaulun tosta kolmosesta?

  VastaaPoista
 2. deääääm oot kaunis!!

  tuleeks toi salilta vai onko toi luonnolista vai mitä hä pitäskö munkin sit alkaa käydä _salilla_.....

  VastaaPoista
 3. mara - sinäpä <3

  suvi - hoituu!

  aura - höhö kiitos! en tiedä, kokeile!

  VastaaPoista
 4. voinks saada sun naaman ja hiukset? Ja on toi villatakkiki hei aika jees !

  VastaaPoista
 5. sanni - villatakkeja löydät 19,90 euron hintaan lähimmästä gina tricot -liikkeestä. Naama ja tukka valitettavasti on uniikkidesigniä mut sulla on onneks oikein hyvät itellä!

  VastaaPoista
 6. siis eli toi on just se villatakki jota on kuolannu yhden toverini päällä jo kuukauden päivät. valitettavasti meidän lähin ginasta oli kaikki koot ällästä alaspäin myyty. en halunnut ihan niin säkkiä.

  VastaaPoista