2012-10-06

NAAPURISSA PURETAAN TALOA HERÄÄMME JOKA AAMU KUUDELTA


Tää asu on torstailta, siitä oli kivoja ulkokuviakin mut sain jotenki sählättyä parhaat mustavalkosiksi ja alko vituttaa niin paljon että katellaan tätä peiliotosta nyt sitten. Kuvan tärkein pointti löytyy ylälaidasta: mulla on pipo! 

Jossain vaihees mä käytin jatkuvasti hattuja, se aikakausi sai päätöksensä aika pian erään mieshenkilön (terkkuja vaan sinne) todettua niiden näyttävän vähän typeriltä. Tottahan se oli. Hattujen pitäminen oli lisäks hankalaa tuulisella ja oikeestaan kaikilla muillakin säillä. Pipo pysyy hyvin päässä myös pahamaineisen palosaaren sillan yli pyöräillessä ja makso 8 euroa hennesin miesten osastolla. Hyvä diili.

Mun ja vaimon eiliset kalsarikännit päätty fontanan tanssilattialle (kalsarit oli täs vaihees pudonnu matkasta). Pakko hehkuttaa, siellä soi prydan allein! Harvoin sitä pieni ihminen on niin fiiliksissä kuin tuolla ihmeellisellä hetkellä. Illan ohjelmaan kuului myös viattomien teekkareiden ahdistelua ja jaetut mäkkisafkat.

Nyt lopettelen herkullisen riisi-pakastevihannesateriani ja alan tehä ruotsintehtäviä. Oon tullu tuhlanneeks melko huolella viime aikoina ja nyt onkin sitten hyvä natustaa puuroa syyslomaan asti. Äidin jääkaappi, i'm coming for you.

Farkut tiger of sweden, takki nicole farhi, laukku louis vuitton, pipo h&m, paita lahja hostsiskolta, huivi mummin.

2 kommenttia: