2012-10-26

I BET YOU THINK I EITHER MOVED ON OR HATE YOU


Tänään mun oli tarkotus herätä kasilta, lukee oikeushistoriaa ja käydä tervehenkisellä juoksulenkillä. No mä heräsin puoli kahelta, opettelin rajaamaan silmät pensselillä ja vaihoin autoon talvirenkaat. Kuva ei liity, siinä oon tyytyväinen toisin kuin tänään. Pääsin mä sitten lopulta hetkeks juoruamaan katen kanssa lattelasin ääreen, siinä vaihees kun yö oli jo laskeutunu paitsi mun päähän myös ympäröivään maailmaan.

Oon ilmeisesti joskus ennen ku tajusin elämän realiteetit väittäny et tykkään talvesta. Vihaan sitä. Oon muutenki aika epätoivoon taipuvainen mut talvella mulla on vahva usko siihen et kaikki on mahdotonta. Joskus mä luin jonku aforismin jonka mukaan ei saa vihata maanantaita koska vihaa siinä samalla seitsemäsosaa elämästään - sit tajusin et talvi käsittää mun elämästä noin kolmasosan.

Hyvin menee mullakin. Taidan ostaa taylor swiftin uuden levyn ja sarjakortin solariumiin. 

Kuva © essi.

3 kommenttia:

 1. mä vihaan talvee siks, et oon aina talvel kipee. No talvi alko täällä tänään ja mun pari viikkoa jatkunut yskänuhatappoflunssa alkoi samaan aikaan viimein osoittaa elpymisen merkkejä. hmm, ehkä mun on aika muuttaa uskomuksiani.... plus sen jälkeen ku ostin iha sikamahtavan talvitakin, ni tääkin vuodenaika on alkanut tuntua inhimillisemmältä!

  VastaaPoista
 2. oon katkera ku et tullu moikkaa mua.

  VastaaPoista
 3. sanni - tervehdy! mä oon ollu kaks viikkoo flunssas ja jipii tää on perseestä

  maria - mä oon katkera etten tullu...näytti siltä etten pääse lähtee ollenkaan koko seinäjoelle ton ftw lumen ja talvirenkaattomuuden takia nii en sit soittanu vaikka mun piti ja myöhemmin unohin :D anteeks kulta, tuu sä vaasaan tai nähään ens vkl!

  VastaaPoista