2012-10-05

I'M A BIT UNDER THE MISTLETOE


Kristus mitä kuvia taas, no näistä nyt kuitenki käy ilmi mun torstai-illan sisältö. Alotin päivän nukkumalla antaumuksella pommiin oikeusvaltioiden luennolta ja leikkimällä sitten hauskan arvausleikin koulun atk-luokan tietokoneen kanssa. Opiksi kaikille: ei riitä että muistat kaikki tarpeelliset salasanat, jos tunnukset on ylhäällä jossain mistä ne ei varmasti ole tarvittaessa saatavilla.

Koulun jälkeen kipaistiin essin kanssa ginan kantisiltaan. Painajainen. Harvoin näkee niin monta 15-vuotiasta muijaa niin innoissaan yhdellä kertaa. Esteri löysi ihan mahtavat vahapintaset farkut, mä nappasin mukaan uudet salipöksyt, topin ens viikon sitsiasuun ja paljettimekon jota kävin ihailemas jo pari viikkoa sitten mutta jätin onneks rekkiin. Miinus viiskyt prosenttia woop woop!

Ruokaostoksilla bongasin salen limsahyllyn päästä lavallisen glögiä. Vietettiin sit vähän joulua mun uusien vaaleenpunaisten tuikkulyhtyjen valossa, sinihomejuusto, piparit ja justin bieberin joululevy seuranamme. Onhan se jo lokakuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti